Cantaloupeskål

Et lite tips til en deeeilig sommerlunsj!
Pass på at melonen er skikkelig moden og saftig, og legg til dine favorittbær. 
Beregn en halv melon pr pers om du serverer denne som eget måltid. 
Finfin å bruke også på spekebordet.
1/2 cantaloupemelon
små mozzarellakuler, antall etter smak og behag
en håndfull blåbær
basilikumblader
2-3 ss basilikumolje
et dryss nykvernet pepper
maldonsalt
Skrap ut kjernen på melonen, og hul ut så mange kuler du klarer med et parisiennejern.
Bruk en skarp kniv til å skjære ut resten av melonkjøttet. 
Legg de oppskjærte melonbitene nederst i den uthulte melonen, ha på et lite dryss pepper og litt basilikumolje. 
Topp med melonkulene, mozzarellaen,blåbær og basilikumblad. 
Avslutt med oljen, nykvernet pepper og en liten klype maldonsalt. 
Snadder! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.