Yoghurtis med bringebær og Daim, det er godt, det!!
Skikkelig, skikkelig deilig is på mindre enn 5 minutter, det går ikke an å ikke like det!?
Dette er favoritten min, bringebær med finhakket daimsjokolade på topp, men her kan du variere smaken alt etter hva du har i fryseren. 🙂
Denne oppskriften er nok til 6 is.
ca 250 g gresk yoghurt (laktosefri)
ca 250 g frosne bringebær
2 ts vaniljesukker
2 ss akasiehonning
iskjeks
Topping:
finhakket Daimsjokolade
(jeg tåler fint å spise litt Daim. Om du ikke tar sjansen,
bruk en mørk sjokoladevariant med mindre melk, eller kjøp laktosefri sjokolade)
(jeg tåler fint å spise litt Daim. Om du ikke tar sjansen,
bruk en mørk sjokoladevariant med mindre melk, eller kjøp laktosefri sjokolade)
ferske bringebær
Ha bærene, yoghurt, vaniljesukker og honning i en blender eller food processor, og kjør alt sammen helt glatt.
Ha ismassen over i kjeksene, og strø finhakket Daimsjokolade og bringebær over.
NYYYT, dette er så digg!!
NB! Den tiner ganske fort, så den bør lages like før den skal spises!