Ååååå, dette er godt, dere!
Tacotorsk er barnas favoritt av fiskemiddager, og en innertier også hos voksne i alle aldre.
Jeg gjør fisken klar dagen i forveien, skjærer den i biter og legger i kjøleskapet.
Da er resten fort gjort å gjøre klart når jeg kommer hjem fra jobb, og ting skal gå kjapt.
Superenkelt, og SÅ godt!
Jeg gjør fisken klar dagen i forveien, skjærer den i biter og legger i kjøleskapet.
Da er resten fort gjort å gjøre klart når jeg kommer hjem fra jobb, og ting skal gå kjapt.
Superenkelt, og SÅ godt!
Denne oppskriften bruker jeg til 2 voksne og 2 barn.
600 g torskefilet skåret i strimler på 2-3 cm
1/2 dl maismel eller hvetemel
1 pose tacokrydder, eller bruk hjemmelaget
1 ts cumin
2 egg
1 ts cumin
2 egg
2-3 gode håndfuller (glutenfri) corn flakes eller nachochips
Bland melet, halvparten av tacokrydderet og cumin i en skål,
pisk sammen egget i en annen,
og knus corn flakes og bland i resten av tacokrydderet i en tredje.
pisk sammen egget i en annen,
og knus corn flakes og bland i resten av tacokrydderet i en tredje.
Vend fisken først i mel- og tacoblandingen, så i eggeblandingen,
og tilslutt ruller du dem i skåla med corn flakes og krydder.
og tilslutt ruller du dem i skåla med corn flakes og krydder.
Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i ca 10-15 minutter på 200 grader, avhengig av størrelsen på fisken.
Her spiser vi tacotorsken enten med kokte poteter og maisstuing, potetmos, eller vi har dem i tortillas.
Tilbehøret er uansett det samme: kesam, salsa, guacamole og salat.
Avslutt gjerne med en god skvis lime.
Håper det smaker! 🙂
Hei, takk for super oppskrift, denne har gått rett inn på favorittlista vår over fiskemiddager! 🙂 Jeg har blogget om det og selvsagt linket tilbake hit. Prøv gjerne det hjemmelagde tacokrydderet mitt! 😀 God helg!
Hei.
Så kjekt å høre at det falt i smak! Hjemmelaget tacokrydder er kjempegodt, skal teste oppskriften din. 😀