Knallgode knekkebrød

2 dl solsikkekjerner
2 dl linfrø
2 dl kruskakli
2 dl sesamfrø
2 dl havrekli
2 dl havregryn
1 ts salt
6-7 dl vann
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Ha alt i en bolle og rør det godt sammen. Om røren blir tynn, sper du med mer havregryn. 
Smør røren utover 2 stekebrett dekket med bakepapir, bruk en slikkepott. Bruk et pizzahjul til å skjære passe store biter. 
Sett begge brettene inn i ovnen. Stek i 15 minutter, åpne ovnsdøren litt halvveis i steketiden og slipp ut damp. 
Etter de første 15 minuttene bytter du plass på brettene og steker 15-20 minutter til. Åpne ovnsdøren et par ganger underveis.
Brekk bitene forsiktig opp, bruk gjerne en stekespande til dette. 
La avkjøle. 
Oppbevares i  lufttett beholder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.