Omelettmuffins med havregryn

Omelettmuffins er superenkelt å lage,
og en finfin måte å bruke opp kjøleskaprester på.
Spis dem med godt brød og salat til, ta med på tur, eller ha dem i barnas matboks,
det er kjempepopulært her!
Disse kan du variere i det uendelige med både pølser,
bacon, spekeskinke, grønnsaker, potetrester, tacorester, kjøttboller, m.m.
Denne oppskriften gir 10 omelettmuffins.
4 egg
0,5 dl melk evt. matfløte
100 g røkt skinke, finstrimlet
ca 1,5 dl revet ost
 ca 0,5 dl havregryn
1 ss tørket gressløk
ca 1/3 ts malt muskatnøtt (uten «topp»)
ca 1/2 ts pepper
litt urtesalt til topping (kan utelates)
Pisk egg og melk i en bolle,
og tilsett resten av ingrediensene, unntatt urtesaltet.
Bland godt, la hvile fem minutters tid.
Sett 10 muffinsformer av papir i et muffinsbrett.
Fordel eggestanden i de 10 formene, fyll dem ca 2/3 opp.
Strø evt. litt urtesalt over.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter, til de er blitt gyldne på toppen.
 Kan fint fryses.
Håper det smaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *