Et fat fylt med smaken av sommer!
Søtt møter salt.
Honningmelon og jordbær møter spekeskinke og fetaost.
Disse smakene.
Jeg ELSKER dem!
1 godt moden honningmelon
10-12 jordbær
en håndfull bringebær
1/3 blokk fetaost
10 skiver Strandaskinke
1 håndfull basilikumblader
1 håndfull pinjekjerner
1 lime
sitronolje
maldonsalt
Skrell og rens honningmelonen, skjær den i mindre biter og legg på et fat.
Skjær jordbærene i strimler, og del bringebærene i to. Dandér dem over bitene av honningmelon.
Bryt fetaosten i mindre biter og strø over.
Rull to og to skiver av spekeskinken sammen, og skjær rullen i mindre biter. Fordel skinken over salaten.
Finhakk basilikumen, og strø over sammen med pinjekjernene.
Press saften av en halv lime over, og skjær den andre halvdelen i fire båter. Legg båtene på salaten, så kan hver enkelt presse mer limesaft over om ønskelig.
Risle sitronolje over, og avslutt med gjerne med en klype maldonsalt.
Nyt smaken av sommer! 🙂