Amerikanske pannekaker

Her hjemme kaller ungene dette kongefrokost.
Skikkelig digg!

2 egg
2 dl H-melk
ca 75 g smeltet smør
190 g hvetemel
1/2 ts salt
2 ss sukker
4 ts bakepulver
Hell melken over det smeltede smøret, og hell dette igjen over eggene. Pisk godt.
Sikt melet i en bolle sammen med salt, sukker og bakepulver.
Slå eggeblandingen over melet, og rør lett til det har samlet seg.
Stek på middels varme til det begynner å boble lett på oversiden, snu og stek gyllen også på andre siden. Om nødvendig har du i bittelitt olje eller smør i panna. Jeg trengte ikke det. 
Server mens pannekakene ennå er lune. 
Bacon, bær og lønnesirup er fast følge til her i heimen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.