Mammas kjøttpudding

Dette er middag fra barndommen! 
Kjøttpudding er lettlaget, enkel og god husmannskost,
 og jeg synes den er like god som pålegg som den er til middag. 
Dette metter 4 voksne.
600 g karbonadedeig
100 g godt bacon
1/2 rødløk
1/2 ts pepper
1 ts salt
1 ts provenceurter
2 ss potetmel
3,5 dl melk
Ha alle ingrediensene i en food processor, og kjør til en jevn deig. 
Hell deigen over i en smurt brødform (evt kledd med bakepapir)
Sett brødformen oppi en større form (minst 30×40), og hell minst 1 liter vann oppi, sånn at brødformen blir stående i et vannbad. 
Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 1 time, 
til du ser kantene på kjøttpuddingen slipper forma.
Serveres med poteter etter ønske, og gjerne den himla gode paprikasausen som du finner her.
Skikkelig digg hverdagsmiddag, jeg lover! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.