Dette er middag fra barndommen!
Kjøttpudding er lettlaget, enkel og god husmannskost,
og jeg synes den er like god som pålegg som den er til middag.
Dette metter 4 voksne.
600 g karbonadedeig
100 g godt bacon
1/2 rødløk
1/2 ts pepper
1 ts salt
1 ts provenceurter
2 ss potetmel
3,5 dl melk
Ha alle ingrediensene i en food processor, og kjør til en jevn deig.
Hell deigen over i en smurt brødform (evt kledd med bakepapir)
Sett brødformen oppi en større form (minst 30×40), og hell minst 1 liter vann oppi, sånn at brødformen blir stående i et vannbad.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 1 time,
til du ser kantene på kjøttpuddingen slipper forma.
Serveres med poteter etter ønske, og gjerne den himla gode paprikasausen som du finner her.
Skikkelig digg hverdagsmiddag, jeg lover!