Pizza med karamellisert løk og fetaost er en knallgod kjøttfri pizzavariant.
Er du glad i løk, vil du ELSKE denne! Det gjør iallefall vi.
Masse smak, og laaangt fra kjedelig!
Helt perfekt å servere gjester med god drikke på si’. Like perfekt å nyte i eget selskap.
Prøv den, kanskje blir det også din nye favoritt?
Lag din vanlige pizzadeig, så tar du:
3 store løk (jeg blandet rødløk og kepaløk)
3 fedd hvitløk
3 ts smør
olivenolje
en klype salt
(litt vann)
en klype salt
(litt vann)
2 ts brunt sukker
(balsamico)
(balsamico)
200 g fetaost
2 stilker rosmarin, kun bladene
Rens løken og skjær den i tynne skiver. Finhakk hvitløken.
Bland smør og olivenolje i en stor stekepanne, og stek løk og hvitløk på medium varme i 15 min. Ha over en klype salt og stek videre i 10 min. Blir det veldig tørt, tilsetter du litt vann.
Tilsett sukker, og stek videre i 10 minutter til. Jeg liker å tilsette en god dæsj lagret balsamico mot slutten, men dette kan utelates.Fordel løken over pizzabunnen og ha rosmarinbladene på. Riv biter av fetaosten og ha på.
Kvern over litt pepper, og risle olivenolje over.
Stek pizzaen din som vanlig.Toppes med en god olivenolje og pepper ved servering, en grønn salat på si´er også godt.
Bland smør og olivenolje i en stor stekepanne, og stek løk og hvitløk på medium varme i 15 min. Ha over en klype salt og stek videre i 10 min. Blir det veldig tørt, tilsetter du litt vann.
Tilsett sukker, og stek videre i 10 minutter til. Jeg liker å tilsette en god dæsj lagret balsamico mot slutten, men dette kan utelates.Fordel løken over pizzabunnen og ha rosmarinbladene på. Riv biter av fetaosten og ha på.
Kvern over litt pepper, og risle olivenolje over.
Stek pizzaen din som vanlig.Toppes med en god olivenolje og pepper ved servering, en grønn salat på si´er også godt.