Hver gang vi spiser frokost: Sandwich med spekeskinke, brie og blåbær

Trenger man egentlig oppskrift på en sandwich? 
Nei, kanskje ikke. 
Men når sandwichen er så himla god, så legger jeg den ut likevel.
Vi kan kalle det et tips i stedet for en oppskrift. 
Dette er iallfall en herlig start på dagen!
Så, god frokost! 
(Pst: Jeg har en mistanke om at denne er fantastisk til lunsj og kvelds også…)

1 skive ristet brød/loff
extra virgin olivenolje, evt. basilikumolje
3-4 skiver god spekeskinke
1-2 skiver brie
en håndfull blåbær
agurkskiver
noen blader fersk basilikum
Del den ristede skiven i to, og risle over en god olivenolje.
Skjær brien i staver, og legg en stav oppå hver skive spekeskinke sammen med 4-5 blåbær. Rull sammen spekeskinken, sånn at du får en «sovepose» med brie og blåbær inni. 
Legg rullene oppå den ene halve skiven, og ha litt agurk, basilkum og ekstra blåbær over. 
Legg den andre halve skiven oppå, og har du en cocktailpinne trer du et par blåbær på den og stikker den ned gjennom hele sandwichen. Da holder skiven seg på plass, og du har en frokostblings som ser riktig så fancy ut!
Avslutt gjerne med noen dråper olivenolje.
Så er det bare å sette seg til bordet med en god kopp kaffe og et glass juice, og har du i tillegg hentet dagens avis kan det jo nesten ikke bli bedre! 
NYT, og ha en riktig god dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *