Av og til har jeg verken tid eller ork til å styre så veldig på kjøkkenet. Av og til er jeg bare altfor sliten, og vil ha mat i en fei uten de store anstrengelsene…
I dag var en sånn dag.
I kjøleskapet lå der lammeburgere, gode greier!
Da ble det grilla burgere med bacon, en god sennep og denne fantastiske fetakremen som tar omtrent 3 minutter å blande i hop.
Perfekt!
1/2 pk fetaost (ca 100 g)
2 ss kesam
2 ss sitronolje
(jeg bruker den fra Oliviers & Co)
1 ts finhakket rosmarin
1/2 ts pepper
en klype salt
Ha fetaosten i en skål, og bruk en gaffel til å mose den med. Ha i kesam, sitronolje og rosmarin, og rør det godt inn. Tilsett pepper, bland godt, og smak til med litt salt, evt mer pepper eller rosmarin.
La gjerne stå kaldt en stund før servering.
Her ble lammeburgeren servert med en god sennep, bacon, agurk og tomat, fetafylte oliven og en god porsjon av fetakremen.
Snaddergod og superrask middag!
Fetakremen passer til alt av lammeretter. 🙂
Takk for tipset!
Bare hyggelig, håper den faller i smak!! 😀