Fetakrem

Dette er knallgodt tilbehør til både grillmat, grønnsaker og burgere, og spesielt godt til lam.
Og det beste av alt – du lager den på kun 5 minutter. 
1 blokk fetaost 
2 fedd hvitløk
2 ss lettrømme
chiliolje (evt 1/2 chili)
salt og pepper
2-3 blader fersk rosmarin (spesielt godt til lam), timian eller bladpersille
Rens hvitløksfeddene og ha alle ingrediensene i en bolle. Kjør det helt glatt med en stavmikser. 
Når det gjelder chilioljen begynner du med noen dråper, og tilsetter til den blir passe sterk for din gane. Jeg liker den med litt «omf». 
Smak til med salt og pepper, og her kan du gjerne bruke et godt urtesalt om du har. Jeg bruker en liten klype av det grønne fra Oliviers og Co. 
Skal du ha fetakremen til f.eks. grillet lam eller lammeburgere, foretrekker jeg å bruke litt rosmarin i den. Til alt annet kjøtt eller grønnsaker, bruker jeg timian eller persille. Prøv deg fram og finn din favoritt. 🙂
Synes du den blir for syrlig, kan du tilsette litt sukker. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.