Dette får den gråeste regnværsdag til å snu til solskinn og latter.
Atter en av mine STORE favoritter!
3 pasjonsfrukt
25 g smør
0,75 dl sukker
1 eggeplomme
1 egg
Revet skall av 1 lime
Saften av 2 lime
Kok opp vann i en stor kasserolle. Dette blir vannbadet curden skal «kokes» i.
Finn fram en sil og en skål.
Ta ut innmaten i pasjonsfrukten og ha i sila. Skvis kjøttet i silen sånn at saften renner ned i skåla.
Funker godt å gjøre dette med en litt myk slikkepott.
Smelt smøret i en liten kasserolle og ha i sukker, eggeplomme, egg, revet skall, limesaft og pasjonsfruktsaften. Rør godt.
Ta kasserollen av plata, og sett den over i vannbadet. Rør til curden tykner, ca 5-10 minutter.
Avkjøl.
Dette er HIMMELSK godt på yoghurt, bær, over kremen på pavlova, på milde oster, i makroner, på scones…eller dypp biscotti oppi. Sukk…
Utrolig god. Har servert den til is og kromkaker. Dette blir sommerens hit her. Lett å lage er den også
Så utrolig kjekt å høre! ::D Tusen takk for tilbakemeldingen, og riktig god påske!